00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:00
4 мин
Жаңылыктар
19:00
5 мин
Ежедневные новости
20:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
4 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
4 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости. Погода на завтра
18:00
6 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Беш жыл мурун кыргызстандыктар эт, сүт жана нанды көп жешчү

© Sputnik / Табылды КадырбековБазардагы эт сатуучусу. Архив
Базардагы эт сатуучусу. Архив - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Улуттук статистикалык комитет беш жыл мурда эл кантип тамактанганы жана учурда эмне жеп жатканы тууралуу отчетун жарыялады.

БИШКЕК, 3-окт. — Sputnik. 2010-жылы кыргызстандыктар азыркыга караганда сүт азыктарын, этти жана нанды көп жечү. Бул тууралуу Улуттук статистикалык комитеттин отчетунда айтылат.

Сариев: Кыргызстанда эт продукциясынын атаандаштыгы артат
Маалыматка ылайык, 2010-жылы Кыргызстандын жарандары 3 килограмм 200 граммга чейин эт жесе, 2015-жылдын июнь айына алынган маалымат боюнча анын көлөмү 2,6 килограммды түзгөн.

Эл сүттү да аз ичип калган, анын бир айлык көлөмү 17 литрден 8 литрге чейин азайган. Андан сырткары, шекер, нан, картошканы да аз жеп калышкан.

Бирок кыргызстандыктар жемишке көбүрөөк ыктаганы байкалат. Мисалы, бир айда бир килограмм өрүк жана алма жешет.

Жаңылыктар түрмөгү
0