00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:00
4 мин
Жаңылыктар
19:00
5 мин
Ежедневные новости
20:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
4 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
7 мин
Стоп-кадр
“Чоочун киши” сериалынын 2-сезону көрүүчүлөрдү эмнеси менен таң калдырат?
15:12
44 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Жума жыйынтыгы
апта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:06
46 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Между строк
Холден Колфилд: герой нашего времени или бунтарь без причины?
18:06
49 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Дольче Вита: кондитерлер тууралуу таттуу репортаж

Жазылуу
Sputnik кабарчысы таттуу чыгаруучу фабрикада болуп, оозго салса, эрип кеткен печеньелерден баштап чоң-чоң торттордун даярдалышын көрүп кайткан.

Таттуу азыктардын көпчүлүгү колго жасалат, анткени кардардын калоосун кол менен гана жасап аткарууга болот.

© Sputnik / Табылды КадырбековЭксперименталдык цехте жаңы десерттер даярдалат. Сыноодон өткөндөн кийин гана ири өлчөмдө жасала баштайт. Анын баары француз-кондитеринин кыялынан чыгат
Эксперименталдык цехте жаңы десерттер даярдалат. Сыноодон өткөндөн кийин гана ири өлчөмдө жасала баштайт. Анын баары француз-кондитеринин кыялынан чыгат - Sputnik Кыргызстан
1/15
Эксперименталдык цехте жаңы десерттер даярдалат. Сыноодон өткөндөн кийин гана ири өлчөмдө жасала баштайт. Анын баары француз-кондитеринин кыялынан чыгат
© Sputnik / Табылды КадырбековФабриканын ичи дайым күзгүдөй жалтырап турат
Фабриканын ичи дайым күзгүдөй жалтырап турат - Sputnik Кыргызстан
2/15
Фабриканын ичи дайым күзгүдөй жалтырап турат
© Sputnik / Табылды КадырбековШоколад розаларын кондитер өз колу менен жасап чыгат. Гүлдөр, алардын жалбырактары бири-бирине окшобой айырмаланып турат
Шоколад розаларын кондитер өз колу менен жасап чыгат. Гүлдөр, алардын жалбырактары бири-бирине окшобой айырмаланып турат - Sputnik Кыргызстан
3/15
Шоколад розаларын кондитер өз колу менен жасап чыгат. Гүлдөр, алардын жалбырактары бири-бирине окшобой айырмаланып турат
© Sputnik / Табылды КадырбековТорт жасоочу цех көп учурда жаркын боектор менен креатив өкүм сүргөн сүрөтчүнүн бөлмөсүн элестетет
Торт жасоочу цех көп учурда жаркын боектор менен креатив өкүм сүргөн сүрөтчүнүн бөлмөсүн элестетет - Sputnik Кыргызстан
4/15
Торт жасоочу цех көп учурда жаркын боектор менен креатив өкүм сүргөн сүрөтчүнүн бөлмөсүн элестетет
© Sputnik / Табылды КадырбековКондитер үйлөнүү тойго арналган тортту жасалгалап жатат
Кондитер үйлөнүү тойго арналган тортту жасалгалап жатат - Sputnik Кыргызстан
5/15
Кондитер үйлөнүү тойго арналган тортту жасалгалап жатат
© Sputnik / Табылды КадырбековНаристенин туулган күнүнө арналган капкейк
Наристенин туулган күнүнө арналган капкейк - Sputnik Кыргызстан
6/15
Наристенин туулган күнүнө арналган капкейк
© Sputnik / Табылды КадырбековМастикадан жасалган автобот
Мастикадан жасалган автобот - Sputnik Кыргызстан
7/15
Мастикадан жасалган автобот
© Sputnik / Табылды КадырбековГүлдөрдү мастикадан даярдоо көп убакытты талап кылат
Гүлдөрдү мастикадан даярдоо көп убакытты талап кылат - Sputnik Кыргызстан
8/15
Гүлдөрдү мастикадан даярдоо көп убакытты талап кылат
© Sputnik / Табылды КадырбековМиндаль печеньесин сорттоо. Жарты бөлүктөрү бири-бирине төп келиши келиши керек
Миндаль печеньесин сорттоо. Жарты бөлүктөрү бири-бирине төп келиши келиши керек - Sputnik Кыргызстан
9/15
Миндаль печеньесин сорттоо. Жарты бөлүктөрү бири-бирине төп келиши келиши керек
© Sputnik / Табылды КадырбековТортторду массалык түрдө даярдоо
Тортторду массалык түрдө даярдоо - Sputnik Кыргызстан
10/15
Тортторду массалык түрдө даярдоо
© Sputnik / Табылды КадырбековЦех кызматкери медовик тортун жасалгалап жатат
Цех кызматкери медовик тортун жасалгалап жатат - Sputnik Кыргызстан
11/15
Цех кызматкери медовик тортун жасалгалап жатат
© Sputnik / Табылды КадырбековТорт менен пирожныйларды жасалгалоочу крем таң аткандан тарта ири көлөмдө жана жапжаңы кам каймактан жасалат
Торт менен пирожныйларды жасалгалоочу крем таң аткандан тарта ири көлөмдө жана жапжаңы кам каймактан жасалат - Sputnik Кыргызстан
12/15
Торт менен пирожныйларды жасалгалоочу крем таң аткандан тарта ири көлөмдө жана жапжаңы кам каймактан жасалат
© Sputnik / Табылды КадырбековФабрикада камырдын сапатына жооп бере тургандардын көбү — эркектер
Фабрикада камырдын сапатына жооп бере тургандардын көбү — эркектер - Sputnik Кыргызстан
13/15
Фабрикада камырдын сапатына жооп бере тургандардын көбү — эркектер
© Sputnik / Табылды КадырбековТортторду чыгаруучу конвейер
Тортторду чыгаруучу конвейер - Sputnik Кыргызстан
14/15
Тортторду чыгаруучу конвейер
© Sputnik / Табылды КадырбековТорттун корждору жыпар жыт үчүн атайы шекер жана коньяк сиробу менен нымдалып турат
Торттун корждору жыпар жыт үчүн атайы шекер жана коньяк сиробу менен нымдалып турат - Sputnik Кыргызстан
15/15
Торттун корждору жыпар жыт үчүн атайы шекер жана коньяк сиробу менен нымдалып турат
Жаңылыктар түрмөгү
0