00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:00
4 мин
Жаңылыктар
19:00
5 мин
Ежедневные новости
20:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
4 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Жума жыйынтыгы
апта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:06
46 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Между строк
Холден Колфилд: герой нашего времени или бунтарь без причины?
18:06
49 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Мектептердин 22 ашпозчусу Бишкекте кулинардык таймашка катышууда

Жазылуу
Бишкекте БУУнун Дүйнөлүк азык-түлүк программасы боюнча мектептердеги тамак-ашты оптималдаштыруунун алкагында кулинардык таймаш өтүп, ага мектеп ашпозчулары катышууда. Мында курстардын жыйынтыгы менен тандалып алынган 22 ашпозчуга тамак даярдоо боюнча мастар-класстарды белгилүү ашпозчу Данияр Деркембаев өтүп жатат.

Кыргызстанда жүрөк формасындагы жашылчалар өстүрүлүүдө
Дүйнөлүк азык-түлүк программасынын өкүлү Сүйүнбек Айдаровдун айтымында, окуудан жалпы жонунан 261 пилоттук мектептин 600 ашпозчусу өткөн. 

Таймаштын талабына ылайык, тамак-аштын баары технологиялык карта боюнча даярдалат. Командаларга бөлүнгөн ашпозчулар бирдей азык-түлүк менен ар кандай тамак-аш даярдап бериши керек. Мында ар бир тамактын баасы 15-20 сомдон ашпоосу абзел.

Ашпозчулардын колунан чыккан даамга окуучулар баштаган калыстар тобу баа бермекчи. Жеңүүчүлөр керектүү ашкана буюм-тайымын белекке алышат.

Жаңылыктар түрмөгү
0