00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:00
4 мин
Жаңылыктар
19:00
5 мин
Ежедневные новости
20:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 10:00
10:00
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 11:00
11:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 14:00
14:01
3 мин
Итоги недели
Информационно-аналитическая программа
14:04
53 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Стоп-кадр
“Чоочун киши” сериалынын 2-сезону көрүүчүлөрдү эмнеси менен таң калдырат?
15:08
44 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Жума жыйынтыгы
апта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:06
46 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Между строк
Холден Колфилд: герой нашего времени или бунтарь без причины?
18:06
49 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Германияны багындырган кыргыз тандырлары жана чет өлкөдө иштөөдөн баш тарткан наабайчы

Жазылуу
Шухрат уста тандыр жасоо өнөрүн атасынан үйрөнгөн. Анын арты менен үй-бүлөсүн багып келет.

Оштогу самсы жасоонун сырлары
Таңдайды тамшандырган Ош самсасынын сыры сапаты мыкты тандырда экенин көпчүлүк биле бербейт. Эс тарткандан бери бул өнөрдү аркалаган Шухрат Нийзамовдун колунан жасалган тандырлар Германияга чейин жеткен. Аларды жасоо оңойго турбайт. Ак топуракка койдун жүнүн кошуп, ылайды 3-4 күн бышыруу зарыл. Андан соң гана өтө кылдаттык менен тандыр жасалат. Күн суук күндөрү тандырларды таарындынын түтүнү менен кургатуу керек. Шухрат устанын айтымында, Латвиядан келген айым самсынын татып көргөндөн кийин Шухратты Латвияга иштөөгө чакырган. Айына 1000 долллар сунуштаганына карабастан Шухрат бул сунуштан баш тарткан. Уста бир миллион сунуштаса да Ошту таштабай турганын айтты.

Жаңылыктар түрмөгү
0