Карвинг боюнча адис Алмаз Жолдубаев Sputnik Кыргызстан маалымат агенттигине жашылча-жемиштен корозду, жөжөнү жана ак кууну жасап берди. Аларды жасоого 1 ананас, 2 кызыл алма, түстүү болгар калемпирлери, бышырылган жумуртка жана көздөрдү жасоо үчүн гвоздиканын уруктары керектелди.
Адистин айтымында, жашылча-жемишти кесүүдө бычактын түрдүү формада болгону жакшы.
"Биз карвинг үчүн атайын бычактарды колдонобуз. Ал эми үй шартында учтуу, мизи курч бычактарды колдонсо болот", — деди ал.
Бул чеберчилик көп деле убакытты талап кылбайт. Корозду 15 мүнөттө, жөжө менен ак кууну 8-10 мүнөттө жасасаңыз болот.