00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
4 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
5 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Кеменгер
Жаңы кыргыз кандай болушу шарт?
15:04
53 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
5 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Жума жыйынтыгы
апта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:06
47 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
8 мин
Между строк
Любимец классиков: почему русские писатели обожают Чехова?
18:09
37 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Жаштыкты узартуучу азыктар аныкталды

© Sputnik / Томас Тхайцук / Медиабанкка өтүүЧай жалбырактары. Архив
Чай жалбырактары. Архив - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Гидрохинон менен цинк кошулганда организмдеги картаюу процесси кечеңдей турганы аныкталды.

БИШКЕК, 5-ноя. — Sputnik. Эрланген-Нюрнберг университетинин (Германия) окумуштуулары шоколад, чай, кофе жана шарапта көп кездешкен гидрохинон заты цинк менен кошулганда организмдеги картаюу процесси кечеңдей турганын аныкташты. Бул тууралуу Phys.org порталына шилтеме берип РИА Новости жазды.

Кары адамдар. Архив - Sputnik Кыргызстан
Адамдын узак жашоосунун бирден-бир себеби айтылды
Бул эки зат бириккенде клеткалардын дем алуусуна тоскоолдук жараткан кычкылдандыруу процессине каршы күрөшө алат. Демек, клеткалардын жетиштүү дем алуусуна шарт түзүп, эрте карып кетүүнүн алдын алат.

Ал эми цинкти адам эт, сүт, жумуртка, жаңгак, күрүч, алма, апельсин, алча сыяктуу азыктардан ала алат.

Жаңылыктар түрмөгү
0