00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
4 мин
Ежедневные новости
14:00
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
4 мин
Жаңылыктар
17:01
4 мин
Ежедневные новости
18:00
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 09:00
09:00
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 10:00
10:00
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 11:00
11:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
6 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 14:00
14:01
3 мин
ОГО!
Люди и события, которые не оставили нас равнодушными
14:04
43 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Көз мончок
Туура макияж жасоонун сырлары — быйыл кандай макияж модада?
15:04
50 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Sputnikteн сүйлөйбүз
ПРООН мектепте окуучуларга тамак уюштурууда 900 мектепти камсыздайт
17:31
26 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Киноблог
Нуар под дождем: режиссер о необычном проекте
18:06
46 мин
Новости науки и новых технологий
Что будет с нашим Солнцем через миллиарды лет?
18:52
4 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1
Радиостудия Sputnik Кыргызстан в Бишкеке - Sputnik Кыргызстан
Радио

Садыралиева: жаңы жылдык дасторкондо дан азыктары көп болгону жакшы

© Sputnik / Табылды КадырбековФуд-блогер Назира Садыралиева
Фуд-блогер Назира Садыралиева - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Фуд-блогер Назира Садыралиева кытай гороскобу боюнча келе жаткан жаңы жыл каман жылы болгондуктан, дасторконду кызыл, сары түстөгү жер-жемиштер менен кооздоо керектигин айтты.
Садыралиева: жаңы жылдык дасторкондо дан азыктары көп болгону жакшы

Каман боткону жакшы көргөндүктөн, жаңы жылдык дасторкондо дандан жасалган тамак-аштар көп болуусу талапка ылайык. Мындай пикирин Назира Садыралиева Sputnik Кыргызстан радиосунун  эфиринде маек куруп жатып билдирди.

Анын айтымында, майрамдык столго жер-жемиштердин бардык түрүн кое берсе болот.

"Келе жаткан жыл кытай гороскобунда каман жылы болгондуктан дасторконду кооздоо кыйынчылыкты жаратпайт. Анткени каман бардык тамактарды ылгабай жей берген жаныбар. Ошентсе да анын сүйгөн тамагы ботко болгондуктан, салат, тамак-аштын баарына дандын түрлөрүн кошо берсе болот. Каман баарынын көп болушун каалайт. Андыктан дасторкон берекелүү болгону жакшы. Жашылча-жемиштин түрү менен кооздоп, өзгөчө кызыл, сары өңдөгүлөрүнө басым жасоо керек. Себеби бул түстөр каман жылында байлык чакырат деген ишенимдер бар", — деди Садыралиева.

Ошондой эле ал учурда көпчүлүк адамдар туура тамактанууга өткөндүктөн салат жасоодо өсүмдүк майларын, ал эми эт кошулган тамактарга балык, тоок этин колдонуу туура болорун айтты.

Жаңылыктар түрмөгү
0