https://sputnik.kg/20210212/olum-azyk-izildoo-zhumurtka-1051428370.html
Окумуштуулар өлүм тобокелчилигин жогорулаткан азыкты аташты
Окумуштуулар өлүм тобокелчилигин жогорулаткан азыкты аташты
Sputnik Кыргызстан
Жумуртканын курамында май менен холестерин өтө көп экени айтылды. Булар инфаркт жана башка ооруларга кептеши толук мүмкүн. 12.02.2021, Sputnik Кыргызстан
2021-02-12T09:21+0600
2021-02-12T09:21+0600
2022-01-25T18:44+0600
жаңылыктар
коом
дүйнөдө
жумуртка
изилдөө
оору
өлүм
сурамжылоо
https://sputnik.kg/img/07e5/02/0c/1051428414_0:250:3182:2048_1920x0_80_0_0_be5545da7bd0abe7795c848355b75cb9.jpg
БИШКЕК, 12-фев. — Sputnik. Кытайдын окумуштуулары жумуртканы көп колдонуу өлүм тобокелчилигин жогорулатышы мүмкүн экенин аныкташты. Бул тууралуу РИА Новости жазды.Маалым болгондой, аталган азыктын курамында май менен холестерин өтө көп. Булар инфаркт жана башка ооруларга алып келип, өлүм тобокелчилигин жогорулатышы ыктымал.Мындан улам изилдөөнүн авторлору калкты жумуртканы көп колдонуудан баш тартууга чакырып кетишкен.
https://sputnik.kg/20210118/koronavirus-dagy-bir-korkunuchtuu-infekciya-1051141316.html
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Жаңылыктар
kg_KG
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://sputnik.kg/img/07e5/02/0c/1051428414_0:48:3182:2048_1920x0_80_0_0_51e6b7c560d1c81834f815c6301bfbfb.jpgSputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
жаңылыктар, коом, дүйнөдө, жумуртка, изилдөө, оору, өлүм, сурамжылоо
жаңылыктар, коом, дүйнөдө, жумуртка, изилдөө, оору, өлүм, сурамжылоо
Окумуштуулар өлүм тобокелчилигин жогорулаткан азыкты аташты
09:21 12.02.2021 (Жаңыртылды: 18:44 25.01.2022) Жумуртканын курамында май менен холестерин өтө көп экени айтылды. Булар инфаркт жана башка ооруларга кептеши толук мүмкүн.
БИШКЕК, 12-фев. — Sputnik. Кытайдын окумуштуулары жумуртканы көп колдонуу өлүм тобокелчилигин жогорулатышы мүмкүн экенин аныкташты. Бул тууралуу
РИА Новости жазды.
Маалым болгондой, аталган азыктын курамында май менен холестерин өтө көп. Булар инфаркт жана башка ооруларга алып келип, өлүм тобокелчилигин жогорулатышы ыктымал.
Мындан улам изилдөөнүн авторлору калкты жумуртканы көп колдонуудан баш тартууга чакырып кетишкен.