00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
3 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
4 мин
15:55
5 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
10 мин
Жума жыйынтыгы
апта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:11
55 мин
Между строк
Почему мировая культура не сможет обойтись без русской литературы
18:11
40 мин
On air
18:55
4 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Фермерлер эт өндүрүүнү кантип көбөйтүү керек — эксперттер менен маек

Фермерлер эт өндүрүүнү кантип көбөйтүү керек — эксперттер менен маек
Жазылуу
Коноктор
Бакытбек Мамытканов, "Eco Meat" юридикалык жактардын бирикмеси төрагасыАкимбек Бектеналиев, “Кут Консалт” коомдук фондунун директору
Кыргызстанда эт кымбаттады. Бул маселе эт өндүрүүнүн көлөмүн көбөйтүү менен чечилет. Ал үчүн эт берүүчү малды туура багып, санын көбөйтүү керек. Кыргызстанда көпчүлүк фермерлер малды туура багууну жана тоютту туура даярдоону биле бербейт. Бүгүнкү күндө Кыргызстандан өндүрүлгөн этке кызыккан чет өлкөлөр арбыды. ЕАЭБ өлкөлөрүнө андан тышкары Кытай, Араб өлкөлөрүнө этти экспорттоого шарттар бар. Кытай жашоо деңгээли көтөрүлүп жатканына байланыштуу этке болгон керектөөсү да өстү. Мисалы, Кыргызстанда бир адам жылына 27 килограмм эт керектейт. Россияда бул көрсөткүч 46 килограммды түзөт. Фермерлер эт өндүрүүнү кантип көбөйтүү керектигин спутник Кыргызстан радиосунун “Ачык кеп” берүүсүндө талкууладык.
Жаңылыктар түрмөгү
0