00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Максимальный репост
16:04
45 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
4 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
5 мин
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:00
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
4 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
9 мин
Тема дня
Итоги Российско-Кыргызского медиафорума: как медиа формируют ценности молодежи?
18:11
39 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 19:00
19:01
6 мин
Туяк
Орто Азияда кыз-келиндердин арасынан чыккан биринчи хирург, академик Какиш Рыскулова
19:07
45 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 20:00
20:00
4 мин
Об экономике и не только
Продвижение идей Великого Турана — каковы цели Турции в ЦА?
20:04
55 мин
Ачык кеп
ВИЧ менен ооругандардын арасында жаңы төрөлгөн баладан карыяларга чейин бар
23:04
44 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Дарыгер жаңы жыл алдында салаттар канчага чейин сакталарын эскертти

© Sputnik / Алексей Куденко / Медиабанкка өтүү"Оливье" салаты. Архив
Оливье салаты. Архив - Sputnik Кыргызстан, 1920, 27.12.2023
Жазылуу
Адис ууланып калбаш үчүн салатты аз-аздан, бирок жаңы жасап турууну сунуштаган.
БИШКЕК, 27-дек. — Sputnik. Соус кошулган салат муздаткычта турса 12 саатка чейин, соус кошулбаса 18 саатка чейин жегенге жарактуу болот. Бул тууралуу токсиколог Михаил Кутушов билдиргенин Sputnik радиосу жазды.
Анын айтымында, салаттын жарактуулук мөөнөтү соустун бар-жогунан жана бөлмөдөгү абанын температурасынан көз каранды.
"Эгерде салат бөлмө температурасында 6 саат турса, аны жебей эле койгон оң. Жумуртка, балык кошулган азык болсо андагы бактериялар көбөйүп, ачып кетиши ыктымал", — деген Кутушов.
Токсиколог салатты дасторконго коер алдында аралаштырып, колдон келсе аз-аздан жаңы жасап турууну сунуштаган.
Жаңы жылдык дасторкон. Иллюстративдик сүрөт - Sputnik Кыргызстан, 1920, 19.12.2023
Улуу жылында дасторконго эмне коюуга болот? Астрологдордун сунушу
Жаңылыктар түрмөгү
0