00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Максимальный репост
16:04
45 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
4 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
5 мин
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:00
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
4 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
4 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Окумуштуулар коронавирустун өлүм тобокелдигин азайта алган затты атады

© Фото / Pixabay / stevepbОмега-3 капсулалары. Архив
Омега-3 капсулалары. Архив - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
АКШ окумуштуулары COVID-19 жуктурган 100 бейтаптын канындагы Омега-3 май кислотасын изилдеген. Оорулуулар индекске жараша төрт топко бөлүнгөн.
БИШКЕК, 27-янв. — Sputnik. Америкалык окумуштуулар организминде Омега-3 май кислотасынын индекси жогору адамдарда коронавирустун кесепетинен каза табуу коркунучу кыйла төмөн экенин аныкташты. Бул тууралуу РИА Новости жазды.
Адистер COVID-19 жуктурган 100 бейтаптын канындагы Омега-3 май кислотасын изилдеген. Алардын ичинен 14ү көз жумганы айтылат.
Медициналык маскачан кош бойлуу аял. Архив - Sputnik Кыргызстан
Пандемия учурунда балалуу болобуз дегендерге адистин кеңеши
Оорулуулар индекске жараша төрт топко бөлүнгөн. Натыйжада 14 өлүмдүн 13ү организминде Омега-3 май кислотасы азыраактарга туура келген.
Окумуштуулар бул пилоттук изилдөө экенин белгиледи.
Омега-3 май кислотасы — деңиз азыктарында, анын ичинде балыктын ар кайсы түрлөрүндө, икрада көп болот. Чиа уругунда, грек жаңгагында, брюссель капустасында жана башка азыктарда да болот.
Жаңылыктар түрмөгү
0