https://sputnik.kg/20210127/koronavirus-olum-tobokel-okumushtuu-omega-3-1051236047.html
Окумуштуулар коронавирустун өлүм тобокелдигин азайта алган затты атады
Окумуштуулар коронавирустун өлүм тобокелдигин азайта алган затты атады
Sputnik Кыргызстан
АКШ окумуштуулары COVID-19 жуктурган 100 бейтаптын канындагы Омега-3 май кислотасын изилдеген. Оорулуулар индекске жараша төрт топко бөлүнгөн. 27.01.2021, Sputnik Кыргызстан
2021-01-27T09:25+0600
2021-01-27T09:25+0600
2023-11-01T11:34+0600
дүйнөгө жайылган коронавирус
жаңылыктар
коом
дүйнөдө
коронавирус
өлүм
окумуштуулар
тобокелдик
https://sputnik.kg/img/07e5/01/1b/1051236076_0:176:1920:1262_1920x0_80_0_0_7beca4cc75c3d04ce0e59446c26d6f5e.jpg
БИШКЕК, 27-янв. — Sputnik. Америкалык окумуштуулар организминде Омега-3 май кислотасынын индекси жогору адамдарда коронавирустун кесепетинен каза табуу коркунучу кыйла төмөн экенин аныкташты. Бул тууралуу РИА Новости жазды.Адистер COVID-19 жуктурган 100 бейтаптын канындагы Омега-3 май кислотасын изилдеген. Алардын ичинен 14ү көз жумганы айтылат.Оорулуулар индекске жараша төрт топко бөлүнгөн. Натыйжада 14 өлүмдүн 13ү организминде Омега-3 май кислотасы азыраактарга туура келген.Окумуштуулар бул пилоттук изилдөө экенин белгиледи.Омега-3 май кислотасы — деңиз азыктарында, анын ичинде балыктын ар кайсы түрлөрүндө, икрада көп болот. Чиа уругунда, грек жаңгагында, брюссель капустасында жана башка азыктарда да болот.
https://sputnik.kg/20210125/koronavirus-kosh-bojluuluk-plandoo-1051215201.html
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Жаңылыктар
kg_KG
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://sputnik.kg/img/07e5/01/1b/1051236076_0:74:1920:1280_1920x0_80_0_0_24c7c73d545ec7fbdf0be3a5f911230a.jpgSputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
дүйнөгө жайылган коронавирус , жаңылыктар, коом, дүйнөдө, коронавирус, өлүм, окумуштуулар, тобокелдик
дүйнөгө жайылган коронавирус , жаңылыктар, коом, дүйнөдө, коронавирус, өлүм, окумуштуулар, тобокелдик
Окумуштуулар коронавирустун өлүм тобокелдигин азайта алган затты атады
09:25 27.01.2021 (Жаңыртылды: 11:34 01.11.2023) АКШ окумуштуулары COVID-19 жуктурган 100 бейтаптын канындагы Омега-3 май кислотасын изилдеген. Оорулуулар индекске жараша төрт топко бөлүнгөн.
БИШКЕК, 27-янв. — Sputnik. Америкалык окумуштуулар организминде Омега-3 май кислотасынын индекси жогору адамдарда коронавирустун кесепетинен каза табуу коркунучу кыйла төмөн экенин аныкташты. Бул тууралуу
РИА Новости жазды.
Адистер COVID-19 жуктурган 100 бейтаптын канындагы Омега-3 май кислотасын изилдеген. Алардын ичинен 14ү көз жумганы айтылат.
Оорулуулар индекске жараша төрт топко бөлүнгөн. Натыйжада 14 өлүмдүн 13ү организминде Омега-3 май кислотасы азыраактарга туура келген.
Окумуштуулар бул пилоттук изилдөө экенин белгиледи.
Омега-3 май кислотасы — деңиз азыктарында, анын ичинде балыктын ар кайсы түрлөрүндө, икрада көп болот. Чиа уругунда, грек жаңгагында, брюссель капустасында жана башка азыктарда да болот.