00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:00
4 мин
Жаңылыктар
19:00
5 мин
Ежедневные новости
20:00
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 09:00
09:00
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 10:00
10:00
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 11:00
11:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 14:00
14:01
3 мин
Итоги недели
Информационно-аналитическая программа
14:04
53 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Стоп-кадр
“Чоочун киши” сериалынын 2-сезону көрүүчүлөрдү эмнеси менен таң калдырат?
15:08
44 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Жума жыйынтыгы
апта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:06
46 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Между строк
Холден Колфилд: герой нашего времени или бунтарь без причины?
18:06
49 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Россияда уй этин өндүргөн союздун башчысы КРден чыккан эттин сапатына баа берди

© Sputnik / Константин Михальчевский / Медиабанкка өтүүБазарда эт сатуу. Архив
Базарда эт сатуу. Архив - Sputnik Кыргызстан, 1920, 11.11.2021
Жазылуу
Россиялык адис Кыргызстанда тоонун чөбүн жеп семирген малдын этинде омега-3 майлуу кычкылы омега-6 кычкылына караганда үч эсе көп экенин белгилеген.
БИШКЕК, 11-ноя. — Sputnik. Россияда уй этин өндүргөн улуттук союздун башчысы Роман Костюк Кыргызстандагы эттин сапатын баалап, анын атаандаштык жараткан артыкчылыктарын атап берди.
Белгилей кетсек, Бишкекте россиялык компаниялардын көп тармактуу ишкердик миссиясы өтүп жатат. Анда Костюк буга чейин кыргызстандык ишкерлер менен жолугушууда өлкө эт жаатында атаандаштык жарата аларын айтканын билдирген.
"Россия малды буудай менен семиртүүгө өтүп жатат. Россиянын соңунан Казакстан да америкалыктардын таасири менен малды буудай менен семиртүүгө өттү. Биз болсо "токтой тургула!" деп айтып жатабыз. Кыргызстан — эң пайдалуу азыктардын, даамдуу эттин мекени. Бул мамлекетте эмне өндүрүлүшү керек? Тоолуу жерлерде кадимки чөп менен семирген малдын эти стейк менен эле эмес, пайдалуу жана форель менен да атаандаштык жарата алат", — деди Костюк.
Ал стейк рыногу үчүн күрөштүн фонунда Кыргызстан тоонун чөбү менен семирген малдын этин сунуштап жатканын айтып, алардын этинде омега-3 майлуу кычкылы омега-6 кычкылына караганда үч эсе көп экенин кошумчалаган.
Белгилей кетсек, омега-3 майлуу кычкылы адам организми үчүн абдан пайдалуу.
Жаңылыктар түрмөгү
0